Over mij

Ja, hier sta je dan, iets schrijven over jezelf doe ik niet graag. Maar ik vind het belangrijk om elke keer een reëel en eerlijk verhaal te brengen. Mijn drijfveer is om steeds op zoek te gaan naar verrassende, vernieuwende, exclusieve en onderscheidende collecties. Hiervoor bezoek ik regelmatig beurzen in zowel het binnen­ als het buitenland. Ik onderhoud intensieve contacten met mijn leveranciers, producenten en kunstenaars. Hierdoor ben ik in staat om uw ideeën en vragen over o.a. vormgeving, trends en kleurontwikkeling om te zetten in nieuwe producten.

Ik sta voor exclusiviteit, een goede marge en een kwalitatief hoogwaardig  en liefst artistiek product. Wilt u zich onderscheiden met een originele verrassende collectie? Neem dan contact met mij op, zodat wij elkaar kunnen ontmoeten. Het is helaas niet mogelijk om als consument via deze website B2B (Business to Business) artikelen aan te schaffen, ik wil hiermee de vak branche beschermen. Als u als consument op deze site terecht bent gekomen, kunt u wel aangeven in welk product u geïnteresseerd bent. Ik kan u dan de gegevens van mijn relatie verstrekken, zodat uw bestelling alsnog voor u verzorgd kan worden.

Mijn klanten


Ja rijk…. Dat willen we misschien wel worden. Wij hebben echter iets anders met Rijk. Het kon niet mooier, zijn producten passen perfect in onze collectie en daarbij ook nog een plezier om met hem te werken, wow dat is pas echt een “rijk” gevoel.

Michael Marshall  | www.design4home.nl


De samenwerking met SfeerRijk is begonnen met de beelden van Niloc Pagen. Nu levert Rijk naar volle tevredenheid beelden van Jacky Zegers, en Herman Brood, Glaswerk van Dechaux en Carneol. Rijk heeft een positieve energie, komt altijd zijn afspraken na en dat is belangrijk wanneer je samen zaken doet.

Jaco Groeneveld  |  www.vanbellenart.nl


Ik doe al vele jaren zaken met sfeerRijk. Het lukt het Rijk iedere keer weer om een fijn afgestemde collectie te selecteren voor onze winkel. Mede daardoor weten wij ieder seizoen weer een leuke omzet te bereiken.

Joop van Nugteren | Galerie het oude raadhuis


Rijk is de drijvende kracht achter Sfeerrijk. Zijn enthousiasme, 100% betrokkenheid en altijd gulle lach maken het een plezier om met Rijk te mogen samenwerken!

Joyce & Kim | www.dekluis-thorn.nl


Rijk van Dikkenberg, eigenaar van het toepasselijke SFEERRIJK bezocht zo’n jaar geleden onze gallery. Onder de indruk van de veelzijdigheid binnen onze gallery liet hij zijn klokken en vaasjes zien die in Hongarije worden gemaakt. Deze, handmade, design klokken en vaasjes hebben wij een plaatsje in de gallery gegeven. Verrassend was het effect hiervan op onze bezoekers. Een leuk, niet alledaags product, tegen een goede prijs. Een mooi cadeau om te geven en om te krijgen. Rijk luistert naar onze ervaringen en mening en komt regelmatig met nieuwe ontwerpen en producten. Kwaliteit is tevens belangrijk bij onze producten en dit is ook een belangrijk punt van Rijk. Een jaar later zijn wij zeer tevreden over onze samenwerking en de aanvoer van nieuwe producten. Rijk doet zijn naam eer aan en levert Sfeerrijke producten.

www.AloseryArt.nl
Rijk is een altijd enthousiaste ondernemer, vriendelijk en bevlogen, met altijd verrassende collecties om te verkopen.

Stefan Steijaart | www.zus-zo-oostburg.nl


Rijk komt al jaren in onze winkel en houdt ons dan op de hoogte van actuele ontwikkelingen die binnen zijn vakgebied ook interessant zijn voor ons. Hij kondigt zijn bezoek ruim van tevoren aan en is dan ook altijd stipt op tijd. Zijn enthousiasme en gedrevenheid, zijn passie en zijn kennis van zaken, maken het prettig zaken doen met hem. Rijk toont oprechte interesse en is een fijne man om zaken mee te doen.

Petroesjka en John Roks | Sfeerwinkel Mooi Zo