Déesse Art Creation


Déesse is een autodidactische kunstenares, geboren in 1954 in Friedrichshafen aan het Bodenmeer in Duitsland. 

De sculpturen van Déesse zijn een samenstelling van actuele trends. Haar artistieke invloedssfeer is geïnspireerd op graffiti en popart. Ze creëert een flowerpower stijl voor haar sculpturen, met levendige kleuren, een excentrieke kleur en vreugde, zoals het Braziliaanse carnaval! 

De inspiratie van Déesse komt van Mondriaan, Klee, Malévitsj, Vasarely, zij heeft deze familie gekend, en de actuele blik van haar kind zijn, Deze trends inspireren elke dag haar kunstwerken. Het universum van Déesse, dat zo joviaal en vrolijk lijkt, is zeer gevoelig. Haar internationale reizen en haar gretigheid om vormen en kleuren met elkaar te creëren , staat deze kunstenares toe om haar artistieke visie toe te passen. 

Haar collecties van ronde en gekleurde sculpturen zijn over de hele wereld bekend en onderscheiden zich door hun vrouwelijke naakte vormen, zoals “Big Star”, “Baigneuse”, “Lady Heart”, “Beach Heart”, “Diva”, “Happy”, “Kloe” en meer, zoals u op deze website zult ontdekken. 

Ze zal je voor een lange tijd verrassen! Déesse exposeert op tal van galerijen in heel Frankrijk, Europa en wereldwijd. 

 


 
 
 


 

Informatie aanvragen over Déesse

 

Heeft u vragen over Déesse?

Wilt u Déesse verkopen?

Zoekt u misschien een plaats in de buurt waar ze producten van Déesse verkopen?

Stuur dan een mailtje naar Sfeerrijk hiernaast met uw vragen. Deze worden zo snel mogelijk beantwoord door mijzelf, Rijk.