Susan Ruiter


Susan Ruiter, kunstenares.

Je wordt blij van de vrolijke kleuren en de mooie taferelen op haar schilderijen, trost dat ik de persoon ben in Nederland die haar artistiek werk mag verkopen en mogelijkheden kan zoeken om haar werk te laten exposeren.

Haar originele schilderijen, de vrolijke dames met krachtige en soms wat ondeugende uitstraling, kenmerken zich door het ene oog en de sensuele rode lippen. Al haar doeken zijn uniek en worden met acrylverf op linnen geschilderd en gesigneerd.

Ook is deze lijn voor de consument aantrekkelijk gemaakt, door de collectie uit te breiden met keramiek wandobjecten van een geweldige honden en katten serie en dames in badpakken. Zowel afgewerkt in zwarte baklijst of los. en gesigneerd in gelimiteerde oplage.

Eind September komt Susan met nieuw zeer verrassend werk, de Animalicious Fine Art Collectie in  oplages van 25 stuks.  Deze zijn er in diverse maten o.a. 50-80-100-120 cm. Later worden hier ook verjaardags-, jaarkalenders en kaarten aan toegevoegd.  Verdere info ziet u op deze site.Image
 
 
 

Informatie aanvragen over Susan ruiter

Heeft u vragen over Susan Ruiter?

Wilt u Susan Ruiter verkopen?

Zoekt u misschien een plaats in de buurt waar ze producten van Susan Ruiter verkopen?

Stuur dan een mailtje naar Sfeerrijk hiernaast met uw vragen. Deze worden zo snel mogelijk beantwoord door mijzelf, Rijk.